Vali Yavuz vatandaşlarla bayramlaştı

Vali Yavuz vatandaşlarla bayramlaştı

Kurban Bayramı Namazını Milli İrade Meydanında eda eden Vali Seddar Yavuz, namaz sonrası sosyal mesafe kurallarına uyarak vatandaşlarla bayramlaştı.

 

Kurban Bayramı Namazını Milli İrade Meydanında eda eden Vali Seddar Yavuz, namaz sonrası  sosyal mesafe kurallarına uyarak vatandaşlarla bayramlaştı.

Namaz sonrası açıklama yapan Vali Seddar Yavuz; “Öncelikle Aziz Milletimizin, İslam Aleminin ve değerli Kocaelililerin  Kurban Bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm kardeşlerimize en iyi dileklerimi,  sevgilerimi ve muhabbetlerimi sunuyorum. Bayramlarda maalesef dikkatsizlik, tedbirsizlik ve çeşitli sebeplerle kazalar meydana geliyor. Bayramlar bir sevinç günü olmaktan üzüntü gününe dönüşüyor. Bu vesileyle yola çıkacak kardeşlerimizin yorgun yola çıkmamaları, trafik kurallarına uymaları, özellikle şerit ihlali yapmamaları, yolda durulmaması gereken yerlerde  durarak kazalara sebebiyet vermemelerini rica ediyorum.

Vatandaşlarımız Zaten Kurallara  Dikkat Ediyor, Onlara Teşekkür Ediyoruz.

Vatandaşlarımızın sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda dikkatli olması gerektiğini belirten Vali Seddar Yavuz; “sosyal mesafe, maske ve hijyene dikkat ederek bayramda yaşanması muhtemel yeni bir artışa meydan verecek tutum ve davranışlardan uzak durmalarını vatandaşlarımızdan rica ediyorum.  Vatandaşlarımızın bu konudaki hassasiyetini zaten biliyoruz. Kurallara uyan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İlimizin bulunduğu konum nedeniyle insan hareketliliği çok yoğun yaşanıyor, bundan dolayı çok daha dikkatli davranmamız gerekiyor.” diyen Vali Seddar Yavuz  Kurban Bayramı’nın; ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.