Vali Yavuz şampiyonları ağırladı

Vali Yavuz şampiyonları ağırladı

Down Sendromlular Futsal Milli Takım Koordinatörü Hüseyin Dağdelen ve 2021 Down Sendromlular Avrupa Oyunlarında (Trigames 2021) Avrupa Şampiyonu olan sporcularımız, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u ziyaret ettiler.

Futsal Milli Takım Koordinatörü Hüseyin Dağdelen, Vali Seddar Yavuz’a çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunarak, sporcuları tanıttı ve kabullerinden dolayı teşekkür etti. Sporcular ile yakından ilgilenerek, onlarla bir süre sohbet eden Vali Seddar Yavuz ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Sizleri başarılarınızdan dolayı kutluyorum. Harika bir başarı kazandınız, bizi gururlandırdınız. Son dönemlerde özel çocuklarımız ülkemizi ve ilimizi gururlandıracak önemli dereceler elde ediyorlar.

 

“ÜLKEMİZE BU GURURU YAŞATTILAR”

Hükümetimizin bu alana ve gençlerimize yaptığı yatırım, imkân ve fırsatları çok iyi değerlendiriyorsunuz. Bildiğiniz gibi Ampute Milli Takımımız da üst üste iki kez Avrupa Şampiyonu oldu ve ülkemize bu gururu yaşattılar. Sizler bizim her zaman gönüllerimizin şampiyonusunuz ama birde böyle sportif başarılar eklenince çok daha mutlu oluyoruz” diyen Vali Yavuz, sporcuları tebrik ederek, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

 

vali-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.