Vali Yavuz öğrencilerle tecrübelerini paylaştı

Vali Yavuz öğrencilerle tecrübelerini paylaştı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, İzmit Uluğbey Anadolu Lisesinde düzenlenen Kariyer Söyleşisinde öğrencilerle bir araya gelerek, tecrübelerini paylaştı.

Okul Müdürü Bünyamin Çakırcı ve öğretmenler tarafından karşılanan Vali Yavuz’a öğrenciler çiçek takdim etti.
Konferans salonunda gerçekleştirilen Kariyer Günleri söyleşisi, açılış konuşması ile başladı ve daha sonra Vali Seddar Yavuz “Sevgili gençler, hepinizin yolu bahtı açık olsun, gireceğiniz tüm sınavlarda başarılar diliyorum. Sınavlara girdiğinizde sakin kalın, 3-5 soru yapamadım diye panik olmayın. Zinde durun, güçlü kalın, yapabileceğinize odaklanın, konuyu değiştirin başka bir yerden devam edin, sonra tekrar dönün ama içinize kapanıp panik olmayın. Sınav dünyanın sonu değil ama bu süreci iyi yönetirseniz emin olun sınava girenler arasında birkaç soruyla fark açacaksınız.” diyerek başarılar diledi.
OKUL YÖNETİMİ İLE GÖRÜŞTÜ
Söyleşinin ardından öğretmenler odasına geçen Vali Yavuz, burada okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya gelerek, eğitim faaliyetlerine ilişkin hususların görüşüldüğü, taleplerin istişare edildiği bir toplantı gerçekleştirdi.
Vali Yavuz’a ziyaretlerinde İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen ve İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan eşlik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.