Vali Yavuz, muhtarlarla bir araya geldi

Vali Yavuz, muhtarlarla bir araya geldi

Vali Seddar Yavuz, Kartepe muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Kartepe Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya; Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı, Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, daire müdürleri, kurum yetkilileri ve muhtarlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantıda İl Göç İdaresi Müdür V. Mehmet Erkoç, özellikle göçmenlerin Ülkemize girişleri ve ilimize gelişleri ile Geri Gönderme merkezinin yaptığı çalışmaları hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

 

“KAPIMIZ GÖNLÜMÜZÜN SİZLERE AÇIK”

Vali Seddar Yavuz, muhtarlara katılımları için teşekkür ederek yaptığı konuşmada, “Her ilçemizde düzenli olarak düzenlediğimiz Muhtarlar İstişare Toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Muhtarlık müessesini çok önemsiyoruz. 32 yıllık meslek hayatımda muhtarlarımızla çok güzel işler başardık. Çok güzel işbirlikleri yaptık. Nitekim pandemi döneminde de sizin desteklerinizden çok fazla istifade ettik. Sizler gece gündüz demeden çalıştınız, mahallerinizde bizlerin eli, ayağı, gözü, kulağı oldunuz. Dünyaya örnek olabilecek bu iş birliği salgın döneminde bizi çok başarılı hale getirdi. Bundan sonraki süreçte de bu birlikteliğimizi çok önemsiyorum. O yüzden muhtar arkadaşlarımızı her gittiğimiz yerde olabildiğince onore etmeye, ödüllendirmeye de gayret gösteriyoruz. Kendinizi yalnız hissetmemenizi, her zaman kapımızın ve gönlümüzün sizlere açık olduğunu bilmenizi istiyorum.

 

“LÜTFEN AŞILARIMIZI OLALIM”

İkinci doz aşılamada halen istediğimiz noktalara ulaşamadığımıza dikkat çeken Vali Yavuz;  Aşı karşıtlığına halen devam ediliyor. Bireysel olarak aşı karşıtı olabilirsiniz. Ama lütfen bunun propagandasını yapmayın. İkinci dozda halen sorunlarımız var ve istediğimiz yerde değiliz. Bilim insanlarına, Doktorlara, konunun uzmanlarına kulak verelim. Bu konuyu çok önemsiyorum. Mahallelerinizdeki yaşlıların, kronik hastalığı bulunanların 3. doz aşılarını yaptırmaları yönünde uyarılarda bulunalım. Hiç aşı yaptırmayanlar var onları da uyarmaya çalışalım. 1,5 yıl okulları kapattık bu çocuklar okullarına gitmeden okullarını bitirdiler. Dolayısıyla bizim sistemi ayakta tutmamız lazım. Bunun yolu tedbirlere, kurallara uymak ve aşımızı yaptırmak. Vakalar arttıkça moralimiz bozuluyor. Bu insanlar bize emanet” dedi.

 

 

manset-2-001.jpeg

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.