Vali Yavuz, makamında ağırladı

Vali Yavuz, makamında ağırladı

Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü V. Kamil Tüylüoğlu, Marmara Spini Bfida Tüm Engelli ve Aileleri Yardımlaşma Dernek Başkanı Özcan Nabi Ulusoy ve beraberindeki yöneticiler Vali Seddar Yavuz'u makamında ziyaret etti

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü V. Kamil Tüylüoğlu, Marmara Spini Bfida Tüm Engelli ve Aileleri Yardımlaşma Dernek Başkanı Özcan Nabi Ulusoy ile engelli bireylerimiz: Zeynep kahraman, Birgül Ergi ve Adalet Bingül, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u ziyaret ettiler.

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Kamil Tüylüoğlu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlenen faaliyetler hakkında Vali Seddar Yavuz’a bilgi sunumunda bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür etti. Engelli vatandaşların sosyal hayata entegre edilerek yaşam kalitelerinin yükseltilmesinin, medeni bir toplum olmanın zaruretlerinden olduğunu belirten Vali Yavuz yaptığı konuşmalarında; “Engellilik, sadece engellilerin ve ailelerinin maruz kaldığı bir sağlık sorunu olmaktan ziyade sosyal boyutlarıyla her birimizi yakından ilgilendiren, olumsuz etkilerini asgariye indirmek için herkesin katkı ve ortak çabasına ihtiyaç duyan toplumsal bir husustur.

 

“TAKDİRE ŞAYANDIR”

Tüm zorluklara rağmen spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına varana dek, her alanda önemli başarılara imza atan engellilerin verdikleri mücadeleler gerçekten takdire şayandır. Bizler sadece onların engellerini bir nebze de olsa unutturmak, onların hayat standartlarını yükseltmek için çalışmaya devam ediyoruz. Toplumumuzda engellilik kavramına olan duyarlılığın yükseltilmesini amaçlayan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle sizlerin nezdinde engelli bireylerimize ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum” diyen Vali Yavuz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

 

vali-2-003.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.