Vali Yavuz halkın sorun ve taleplerini dinledi

Vali Yavuz halkın sorun ve taleplerini dinledi

Her zaman halkla iç içe olunması gerektiğini vurgulayan ve Valilik Makamının herkese açık olduğunu belirten Vali Seddar Yavuz, “Halk Günü” buluşmasını Makam toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Makam Toplantı Salonu’nda düzenlenen “Halk Günü” buluşmasına, ilgili kurum müdürleri de hazır bulundu. Vatandaşların sıkıntılarını giderme noktasında bir takım önemli uygulamalar yaptıklarını belirten Vali Seddar Yavuz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşların sorunlarının birebir dinlenilmesi ve çözüm bulunması noktasında kendilerini talimatlandırdığını belirterek iletilen sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulacak” dedi.

Vatandaşlarımızın sıkıntılarını giderme noktasında devletimizin her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu belirten Vali Yavuz, “Devletimiz her daim sizin yanınızda, Devletinize ve onu yönetenlere güvenin, endişe etmeyin. Burada bulunan bütün kurum müdürlerimiz, sizin sorunlarınızı çözmek için var gücüyle çalışacaklar, sorunlarınıza çözüm üretecekler” dedi.

 

DERTLERİNE DERMAN OLDU

Vali Seddar Yavuz Halk Günü buluşmasına gelen vatandaşlarımız tarafından kendisine iletilen sorun, şikâyet ve talepleri tek tek dinleyerek not aldı ve iletilen taleplerin çözümü için gerekli işlemlerin yapılması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi. Halk Gününe anne ve babasıyla birlikte gelen çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Yavuz, onlara hediyeler vererek sevindirdi.   Halk Günü Toplantısının yanı sıra kendisini ziyarete gelen, talep ve şikâyetlerini ileten vatandaşları da zaman zaman Valilik Makamında ağırlayan Vali Yavuz, bu çerçevede 15 kişiyle görüşerek onları dinleyip dertlerine derman oldu.

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.