Vali Yavuz fahiş fiyat denetiminde bulundu

Vali Yavuz fahiş fiyat denetiminde bulundu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz fahiş fiyatlar nedeniyle oluşturulan ekiplerle birlikte denetimlere katılarak fiyatları kontrol etti.

Fahiş fiyatlar nedeniyle Vali Seddar Yavuz’un talimatlarıyla oluşturulan ekipler tarafından ilimiz genelinde faaliyet gösteren market ve benzeri işyerlerine yönelik denetimler başlatıldı. Denetimlere bizzat katılarak yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Vali Seddar Yavuz, İzmit Yenişehir ve Yahya Kaptan mahallelerinde faaliyet gösteren bir kısım market ve işyerlerini ziyaret etti. Vali Yavuz, market müdür ve sorumlularından sebze, meyve, temel gıda ürünleri ile temizlik ürünleri başta olmak üzere temel ihtiyaç maddelerine yönelik fiyatlar hakkında bilgiler alarak, raflardaki ürün fiyatlarını denetledi.

 

TALİMATLARDA BULUNDU

Daha sonra beraberindeki ilgili kurum müdürlerine denetimlere aralıksız devam edilmesi ve haksız fiyat artışları ile ilgili yapılması gerekenler hususunda talimatlarda bulundu. Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli Ticaret Odası Başkan V. Volkan Yılmaz ile Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan V. Ali Sarı’nın eşlik ettiği denetimlerde Vali Yavuz, market çalışanları ile de bir süre sohbet ederek, kolaylıklar diledi.

 

denetim-2-001.jpeg

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.