Vali Yavuz denetim yaptı

Vali Yavuz denetim yaptı

Vali Seddar Yavuz, İçişleri Bakanlığının ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ mottosu ile 81 ilde başlattığı Covid-19 salgınına karşı korunmak, bilinçlendirmek amacıyla ‘Maske, Sosyal Mesafe ve Hijyen’ kurallarının hatırlatıldığı denetlemelere katıldı.

Vali Seddar Yavuz, İçişleri Bakanlığının ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ mottosu ile 81 ilde başlattığı  Covid-19 salgınına karşı korunmak, bilinçlendirmek amacıyla ‘Maske, Sosyal Mesafe ve Hijyen’ kurallarının hatırlatıldığı denetlemelere katıldı.

Denetimlerine 41 Burda AVM’de başlayan Vali Seddar Yavuz’a Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan  Yardımcısı Dr. İrfan Kaynar eşlik etti.

İlk olarak, bilgilendirme ve farkındalık oluşturmak amacı ile kurulan İl Sağlık Müdürlüğü standına uğrayan ve çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yavuz, daha sonra AVM’de bulunan kafe ve mağazaları tek tek denetledi. Denetlemelerinde esnafın ve çalışanların hal hatırlarını soran Vali Yavuz; maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları hakkında bilgiler vererek, kolaylıklar diledi.

Vali Yavuz; Hürriyet, Cumhuriyet, İstiklal ve Fethiye caddeleri ile Salim Efendi ve Hafız Şerif sokaklarındaki mağaza, cafe ve restoran işletme sahibi esnafları denetledi.

UYARILARDA BULUNDU

Şehir merkezinde gerçekleştirilen denetimlerde; Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İrfan Kaynar, İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk ve Kocaeli Kuyumcular Derneği Başkanı Nuri Koç’un da eşlik ettiği Vali Yavuz, vatandaşlarımızla da sohbet ederek, onlara sosyal mesafenin korunması, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uyulması hususunda uyarılarda bulundu.

DİKKATLİ VE ÖZENLİ OLALIM

Şehir merkezindeki esnaflarımızı ziyaret ederek farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını belirten Vali Yavuz: “Bütün kardeşlerimizden beklentimiz bu yeni kontrollü sosyal hayat döneminde maskelerini mutlak suretle takmaları, mesafeye dikkat etmeleri ve hijyen kurallarına da uymalarıdır. Salgının ilk başladığı aylarda maalesef daha sert tedbirler almak zorunda kaldık. Bu başarımızı devam ettirmek, yapmış olduğumuz fedakarlıkların boşa gitmemesini sağlamak üzere sizlerden beklentimiz bu yeni kontrollü sosyal yaşam döneminde daha dikkatli ve daha duyarlı olmaya özen göstermemizdir. Sağlık çalışanlarımızın yapmış olduğu fedakârlıklar boşa gitmesin.”31-(medium).jpg8-(medium).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.