Vali Yavuz çalışmalarla ilgili bilgi aldı

Vali Yavuz çalışmalarla ilgili bilgi aldı

Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, yürütülen çalışmalar hakkında İl Müdür V. Mehmet Erkoç’dan bilgi aldı.

Gerçekleşen ziyarette Vali Yavuz, yabancı uyruklu şahıslarla ilgili yapılan iş ve işlemler ile Göç İdaresi tarafından yürütülen projeler ve yapılan insani yardımlar konusunda bir brifing aldı. Brifing sonrası kurum içerisindeki birimleri de gezen, yapılan iş ve işlemler hakkında personelden bilgi alan Vali Yavuz, personele çalışmalarında başarılar dileyerek İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nden ayrıldı.

 

İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

Vali Yavuz daha sonra İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı'ya iade-i ziyarette bulundu. İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, ilk olarak Komutanlık Şeref Defterini imzaladı. Bir süre görüşme gerçekleştiren Vali Yavuz, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı’ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi. İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı ise Vali Yavuz’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

 

 

vali-2.jpeg

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.