Vali yardımcısından ihtiyaç sahibi ailelere ziyaret

Vali yardımcısından ihtiyaç sahibi ailelere ziyaret

Kocaeli Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, Gönülden Gönüle projesi kapsamında Karamürsel’de ikamet eden 1 gazi ve 9 ihtiyaç sahibi aileyi hanelerinde ziyaret etti.

İlk olarak Kıbrıs Gazisi Halil Yıldırım’ın evine misafir olan Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, ile yakından ilgilenerek hal ve hatırını sordu. Kendilerini hiçbir zaman yalnız hissetmediklerini yapılan bu ziyaretlerden onur duyduklarını belirten gazimiz ve ailesi Vali Seddar Yavuz’a selamlarını ileterek şunları söylediler: “Hatırlanmak çok güzel. Evimize kadar gelerek ziyarette bulundunuz. Unutulmadığımızı bize hissettirdiniz. Sizlerin ziyaretiyle çok mutlu olduk. Her zaman yanımızda olan, bizleri unutmayan Sayın Valimize ve devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Allah devletimize zeval vermesin, sizlere de kolaylıklar versin inşallah” diyerek, memnuniyetlerini belirttiler.

 

AİLELERİN DERTLERİ DİNLENDİ

Karamürsel’de ikamet eden 9 ihtiyaç sahibi aileyi hanelerinde ziyaret eden Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi. Ziyaretleri sırasında rastladığı vatandaşlarla hasbihal edip, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Yardımcısı Cıbır; “Valimiz Sayın Seddar Yavuz’un talimatlarıyla gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler de amacımız; sıkıntı ve sorunları dinlemek, bu doğrultuda yapılan talepleri yerinde incelemektir” diyerek gereken ne varsa yapacaklarını belirtti. 

 

vali-2-005.jpeg

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.