Vali yardımcıları göreve başladı

Vali yardımcıları göreve başladı

 İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanan ve resmi gazetede yayınlanan valiler kararnamesinin ardından ilimize atanan vali yardımcıları görevlerine...

 

İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanan ve resmi gazetede yayınlanan valiler kararnamesinin ardından ilimize atanan vali yardımcıları görevlerine çalışmaya başladı. Kararname ile birlikte ilimizde bulunan vali yardımcıları Dağıstan Kılıçlaslan ve Erol Türkmen görevden ayrılırken, Mustafa Ünlüsoy, Ali Sözen ve Mustafa Guni ise atamaları çıkmalarına rağmen görevlerinde kalmıştı. 

 

İZİNE AYRILDILAR

Giden vali yardımcılarının yanı sıra ilimize Manisa Soma eski kaymakamı Abdülkadir Karataş, Bursa İnegöl Kaymakamı Aziz İnci, Sapanca Kaymakamı Osman Sarı, Hatay Kazıkhan Kaymakamı Fecri Fikret Çelik, İstanbul Vali Yardımcısı Derviş Ahmet Set ise hukuk müşaviri Osman Akbaş ilimize atanmıştı. Abdülkadir Karataş ve Aziz İnci geçtiğimiz hafta göreve başlamış ve izine ayrılmıştı.

 

SET, GÖREVE BAŞLADI

Diğer vali yardımcıları Osman Sarı, Fecri Fikret Çelik’te göreve başladı ve hemen izine ayrıldı. Vali yardımcılarının gelmesi ile birlikte Vali Ercan Topaca başkanlığında toplantı gerçekleştirip görev dağılımı yapılacağı öğrenildi. Dün itibari ile İstanbul eski Vali yardımcısı Derviş Ahmet Set’te göreve başladı. Kocaeli’ye ilk defa geldiğini söyleyen Set, Yalova’da görev yaptığını bölgeyi iyi bildiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.