VALİ HÜSEYİN AKSOY:  “Şehit ve gazilerimizi yalnız bırakmayacağız”

VALİ HÜSEYİN AKSOY: “Şehit ve gazilerimizi yalnız bırakmayacağız”

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle Kocaeli Valiliği, şehit yakınları, gaziler ve yakınlarını yemekte ağırladı.

 Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy ev sahipliğinde Kartepe’de bulunan Doubletree By Hilton Otel’de gerçekleşen yemeğe Vali Yardımcıları Dursun Balaban, Suat Yıldız ve Osman Günaydın, AK Parti Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Deniz Eğitim Öğretim Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan ile eşi Suzan Aslan, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ile eşi Aliye Denizci, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ile eşi Zeynep Emiroğlu, Başsavcı Vekili Erdal Yücel, Adalet Komisyon Başkanı Muhittin Paça, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, şehit ve gazi yakınları katıldı.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR
Vali Hüseyin Aksoy  yemekte yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Şehit ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Onların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz gecesi hain bir darbe girişiminde bulundu. Cumhurbaşkanımızın halkı sokağa çağırma gayretine tüm halkımız karşılık verdi. Emniyet güçlerimiz ve vatandaşlarımızın desteğiyle darbe sonlandırılmıştır. Egemenliğin kayıtsız ve şartsız milletin olduğu bir kere daha gösterilmiştir. Ülkemizin birliği ve dirliği için başta terörle mücadele olmak üzere birçok şehitlerimiz olmuştur. Bu aziz vatanı bizlere bırakan bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum”.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.