Vali Aksoy’dan Altıntaş’a teşekkür plaketi

Vali Aksoy’dan Altıntaş’a teşekkür plaketi

  Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Gebze Hadiye Cemre Altıntaş Anaokulunu ziyaret ederek hayırsever işadamı Muzaffer Altıntaş’a eğitime verdiği...

 

 

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Gebze Hadiye Cemre Altıntaş Anaokulunu ziyaret ederek hayırsever işadamı Muzaffer Altıntaş’a eğitime verdiği katkıdan dolayı bir plaket verdi.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Gebze Hadiye Cemre Altıntaş Anaokulunu ziyaret etti. Ziyarette Vali Aksoy’a Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdür Şener Doğan, ilçe emniyet müdürü Adem Gider, ilçe jandarma komutanı Haluk Türkoğlu ve hayırsever işadamı Muzaffer Altıntaş ve eşi Bilge Ercan Altıntaş ile okul müdürü ve öğretmenler hazır bulundu.

ÖĞRENCİLERLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Gebze Hadiye Cemre Altıntaş Anaokulunu öğrencileri tarafından çiçeklerle karşılanan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve beraberindekiler daha sonra sınıflarda eğitim gören öğrencileri ziyaret ettiler. Anaokulu öğrencileri ile bir süre sohbet eden Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy öğrenciler ve öğretmenlerle fotoğraf çektirdi. Ziyaretin sonunda Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy hayırsever işadamı Muzaffer Altıntaş’a eğitime verdiği katkıdan dolayı bir plaketi verdi.

 

Haber: Hanifi Surun


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.