Vali Aksoy, üniversitelilerin oyunun izledi

Vali Aksoy, üniversitelilerin oyunun izledi

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferini Anma programı kapsamında Kocaeli Üniversitesi öğrencileri tarafından sergilenen...

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferini Anma programı kapsamında Kocaeli Üniversitesi öğrencileri tarafından sergilenen “Çanakkale 1915 Bir Hilal Uğruna” adlı  oyununu izledi.  Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen  programa; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü  ve eşi Ümmühan Hülagü, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutan Vekili Salih Akbaş, Rektör Yardımcıları, Dekanlar, Öğretim Görevlileri, Kamu Kurum ve Kuruluşların Müdürleri, askeri personel  ile Kocaeli Üniversite öğrencileri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda; Deniz Kurmay Binbaşı Nadir Döker  ve Öğretmen Üsteğmen Ömer Zeybek  “18 Mart Şehitlerini Anma ve Çanakkale Deniz ve Kara Savaşları” konulu sunum gerçekleştirdi.  Sunumun ardından Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi,  Fen Edebiyat Fakültesi ve Kocaeli Üniversitesi Tarih Kulübü öğrencileri tarafından sahnelenen “Çanakkale 1915 Bir Hilal Uğruna” adlı  oyun büyük beğeniyle izlendi. Oyunun sonunda Vali Hüseyin Aksoy beraberindeki protokol üyeleri  öğrencileri tebrik ederek, günün anısına fotoğraf çektirdiler.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.