VALİ AKSOY: “PTT önemli görevler yürütüyor”

VALİ AKSOY: “PTT önemli görevler yürütüyor”

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, PTT’nin kurulduğu günden beri Türkiye’de önemli görevler yürüten kurum olduğunu ifade etti.

PTT’nin 179. kuruluş yıldönümü münasebetiyle PTT Başmüdürü Adnan Sert, Başmüdür Yardımcıları; Adnan Yurtbaşı, Turan Gür, Ağa Sönmez, İzmit PTT Merkez Müdürü Recai Erkaya, İzmit Posta İşlem Merkez Müdürü Yılmaz Tank, İzmit Dağıtım Müdürü Alev Özer, Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek, çiçek ve plaket takdiminde bulundu. 
PTT Başmüdürü Adnan Sert, Aksoy’a PTT’nin tarihçesi hakkında bilgi sunumunda bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür etti. 

KENDİSİNİ YENİLEYEN KURUM
Hüseyin Aksoy, “PTT teşkilatımız, kurulduğu günden beri Türkiye’de önemli görevler yürüten kurumumuzdur. Gelişen süreç içerisinde kendisini yenileyen, geliştiren ve serbest piyasa ekonomisinde mücadele edebilecek konuma kendisini taşıyan güzel bir noktaya gelmiştir. Hizmetlerinizde, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Teşkilat olarak birçok farklı alanda başarılı hizmetler yürütmeye başladınız, inşallah bunu daha da geliştirerek, bundan sonraki süreçte de devam edersiniz.”dedi.

Konuşmaların Vali Hüseyin Aksoy, PTT Başmüdürü Adnan Sert ve beraberindeki çalışma arkadaşları ile günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.toplu-007.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.