Vali Aksoy karantina yurtlarında inceleme yaptı

Vali Aksoy karantina yurtlarında inceleme yaptı

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Şerife Gelin Öğrenci ve Ali Fuat Cebesoy Yurtlarını ziyaret ederek, yapılan hazırlıkları yerinde inceledi.

Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy, Dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen Covid-19 ( Koronavirüs) virüsünün sebep olduğu hastalıkla mücadele amacıyla Devletimiz tarafından alınan tedbirler kapsamında; Almanya, İspanya, Fransa, Avusturya, Norveç, Danimarka, İsveç, Belçika ve Hollanda’ya kısa süreliğine giden veya bu ülkelerde öğrenci olarak bulunan ve ülkemize dönmek isteyen vatandaşlarımızdan 14 gün süreyle ilimizde karantina/gözetim altında  konaklanmaları sağlanacağı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kredi Yurtlar Kurumunun İzmit İlçesinde bulunan Şerife Gelin Öğrenci ve Ali Fuat Cebesoy Yurtlarını ziyaret ederek, yapılan  hazırlıkları yerinde inceledi.

Ziyarette Aksoy’a  Vali Yardımcısı Ali Ada, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü  Bekir Yümnü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Salim Tekoğul ve  İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney eşlik etti.

Vali Hüseyin Aksoy, karantina/gözetim süresi  boyunca yurt binası ile çevresinde alınan gerekli önlemler ve  çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak, yapılan hazırlıkları yerinde inceledi. 6-124.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.