Üzülmez’den devam kararı

Üzülmez’den devam kararı

Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez Yönetim Kurulu ile bir araya geldi. Üzülmez şampiyonlukta emeği geçen tüm yöneticilere teşekkür ederken, yola devam kararı aldı.

DEVAM KARARINI AÇIKLADI

Şampiyonluk sevinci yaşayan Kocaelispor’da Yönetim Kurulu TFF’nin son karanının ardından toplantıda bir araya geldi. Kocaelispor Yönetim Kurulu toplantısında Başkan Hüseyin Üzülmez şampiyonlukta emeği geçen tüm yöneticilere teşekkür etti. Yönetim Kurulu toplantısında Üzülmez’in göreve devam edeceğini bildirdiği öğrenildi. Yeşil siyahlı yöneticilerin yeni sezon öncesinde değerlendirme yaptığı toplantıda gelecek sezonda hedef 2. Lig’de şampiyonluk yaşamak. 

YENİ YÖNETİM BELİRLENECEK

Kocaelispor Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Murat Barış “Başkanımız Hüseyin Üzülmez ile kongre öncesinde son kez tüm yönetim kurulu olarak bir araya geldik. Başkanımız yeni dönemde Kocaelispor’da yönetim kurulunda görev yapacağı isimleri belirleyeceğini ve yeniden irtibata geçeceğini tüm arkadaşlarımıza bildirdi. Kocaelispor’da yeni dönemde şampiyonluk hedefiyle yeni yönetim kurulunun başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.