Üzülmez’den devam kararı

Üzülmez’den devam kararı

Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez Olağan Genel Kurul öncesi yaptığı açıklamada “Allah nasip ederse kongrede aday olup, yola devam etmeyi düşünüyoruz” dedi.

GENEL KURUL OLACAK GİBİ HAZIRIZ

Kocaelispor’un Mayıs ayında yapılması gereken Olağan Genel Kurul öncesinde Başkan Hüseyin Üzülmez yaptığı açıklamada “İçişleri Bakanlığı kararına göre Nisan ayı sonuna kadar olan bütün kongreler, toplantılar ertelendi. Mayıs ayı ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Biz kongre yapılacak gibi yönetim kurulu olarak hazirun listelerini ve çalışmalarını yapıyoruz. Olağan Genel Kurul ertelenirse durum farklı, ama biz Olağan Genel Kurul’un gerçekleşmesini bekliyoruz” dedi. 

BÜYÜKAKIN İLE İSTİŞARE YAPTIK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile yaptığı görüşmelerde devam kararı aldığını yineleyen Başkan Hüseyin Üzülmez, “Büyükşehir Belediye Başkanımız ile istişare yaptık. Başkanımızın devam etmem gerektiği noktasında tavsiyeleri oldu. Başarı var ortada, her şey var. Elbette eleştiriler de olacak. Biz sizden ve yönetiminizden memnunuz dedi. Olağanüstü bir durum olmadığı sürece, sağlık veya başka engel olmazsa, Allah tekrar nasip ederse aday olmayı ve devam etmeyi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.