Uzatmalarda yıkıldık: 1-2

Uzatmalarda yıkıldık: 1-2

TFF 1. Lig'de zirve mücadelesi veren temsilcimiz Kocaelispor, sahasında oynadığı maçta Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Yeşil siyahlı temsilcimiz 1-0 öne geçtiği maçı 2-1 kaybederek 4 maçlık galibiyet serisini bitirdi.

Ligde oynadığı son 4 maçta sahadan galibiyetle ayrılarak büyük çıkış yakalayan temsilcimiz Kocaelispor ligin 10.haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni konuk etti. Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan temsilcimizde 5.dakikada Dino'nun ağlara gönderdiği top ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. Kocaelispor 10.dakikada Benhur Dino ikilisinin iş birliğinde golü buldu. Son haftaların golcü ismi Dino düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve temsilcimiz bu golle öne geçti.

 

DEVREDE TEK GOL

Karşılaşmanın ilk yarım saatlik bölümünde temsilcimiz Kocaelispor rakibine oranla çok daha etkili oynadı. Temsilcimiz önce Benhur sonra Yılmaz ile net fırsatlar bulurken konuk ekip Gençlerbirliği en net gol fırsatını 24.dakikada yakaladı. Savunmada Diogo araya girerek mutlak bir gol şansını önledi. Son bölümde oyunda denge vardı. 45.dakikada gelişen atakta Dino yerde kaldı. Temsilcimiz bu pozisyonda penaltı bekledi ancak maçın hakemi oyunu devam ettirdi. İlk yarının son bölümünde sahada tansiyon tavan yaptı.

 

ŞOK GOLLER YEDİK

Mücadelenin ikinci yarısında iki takım da dengede bir oyun oynadı. İkinci yarının başında temsilcimiz Pereira ile gol tehlikesi oluşturdu ancak sonuç alamadı. İlk yarının sonunda sakatlanan Dino'nun çıktığı dakika olan 60.dakikadan sonra Gençlerbirliği oyuna ağırlığını koydu ve çok adamla kalemize gelmeye başladı. Kırmızı siyahlılar 72.dakikada oluşan karambolün ardından Gökhan Gül ile golü buldu ve skora denge geldi. Musa Nizam ile net bir fırsatı kaçıran temsilcimiz 90+1'de kaleci Korcan'ın da büyük hatasıyla kalesinde golü gördü ve sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

 

kocaeli-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.