Uzatmada yıkıldık 5-3

Uzatmada yıkıldık 5-3

Kocaelispor, Türkiye Kupası maçında normal süresi 2-2 biten maçta Süper Lig ekibi Kasımpaşaspor'a uzatma bölümlerinde yediği goller sonrasında 5-3 mağlup oldu ve kupaya veda etti.

Kocaelispor, Ziraat Türkiye 5.tur mücadelesinde Süper Lig ekibi Kasımpaşa ile deplasmanında karşılaştı. Temsilcimiz sahaya İsmet Diogo, Atila Turan Alpay Çelebi, Omolo, Mandjeck, Semih Karadeniz, Mouhammed Diop, Michael Pereira, Benhur Keser ve Yiğit Ali Bayrak tertibi ile çıktı.

 

BENHUR PENALTIDAN ATTI

Maça hızlı başlayan Kasımpaşa 4.dakikada golü buldu. Soldan Ahmet Engin'in taşıdığı pozisyonda arka direkte bulunan Ben Ouanes topu ağlara gönderdi.21'de Yiğit Ali'nin şutu üstten auta giderken, 23'te Doğucan'ın şutu auta sonuçlandı.32.dakikada hızlı gelişen atakta Benhur'un vuruşunda kaleci gole izin vermedi.35 dakikada ceza sahası içine sokulan Yiğit Ali'nin şutu yandan auta gitti. 39'da Yiğit Ali'nin kullandığı köşe atışında Omolo'nun şutunda Varga topa elle müdahale etti ve hakem beyaz noktayı gösterdi. Benhur penaltı atışını gole çevirdi ve durum 1-1 oldu ve ilk yarı bu skorla kapandı.

 

PEREİRA ATTI VE KIZARDI

50.dakikada Ahmet Engin'in ceza saha dışından çektiği sert şut üst direğin içine düştü. Maçın hakemi topun çizgiyi geçtiğini işaret etti ve golü verdi. 2-1 yenik duruma düşen temsilcimiz maçı bırakmadı. 66'da Omolo'nun defansın arkasına attığı pasa hareketlenen Periara fileleri havalandırdı ve durum 2-2 oldu. 77'de Yiğit Ali çıktı yerine Mehmet Taş girdi. 81'de Yusuf Erdoğan'a faul yapan Periara itirazını sürdürünce kırmızı kart gördü.87'de Diop- Kubilay değişikliğı yaşandı.90 + 4 dakikada Atila'nın ayağından mutlak gol kaçtı ve maçın normal süresi 2-2 sona erdi. Uzatma bölümünün 10.dakikasında Tarkan'ı mükemmel vuruşuyla durum 3-2 oldu. 105.dakikada Alpay'ın kendi kalesine attığı golle skor 4-2 oldu.110'da Benhur farkı bire indirdi ve skor 4-3'e geldi. 116. Dakikada Yusuf Erdoğan'ı golü maçın skorunu tayin etti ve karşılaşma 5-3 sona erdi.

 

mac-2-001.jpg

 

mac-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.