Uyuşturucuyla mücadelede 1 haftada 19 tutuklama

Uyuşturucuyla mücadelede 1 haftada 19 tutuklama

Kocaeli Valiliği, uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlara ait rakamları açıkladı. Kocaeli genelinde son bir haftada gerçekleştirilen 69 operasyon ve çalışmada, 19 kişinin tutuklandığı öğrenildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından, uyuşturucu  ile mücadele kapsamında,  13 Eylül ile 20 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen  operasyon ve çalışmalara ait rakamlar, Kocaeli Valiliği tarafından  yapılan yazılı açıklama ile kamuoyuna duyuruldu. Yapılan açıklamada Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından  son  bir haftada  gerçekleştirilen 65  operasyon ve çalışmada 130 kişinin gözaltına alındığı, bunlardan 19’nun tutuklanırken,  3’ü adli kontrol  şartı ile olmak üzere 111 kişinin  adli işlem yapılarak serbest kaldığı ifade edildi.

 

 JANDARMA’DAN 4 OPERASYON

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından gerçekleştirilen  operasyon ve çalışmalar kapsamında  192 gram Esrar, 173 gram Bonzai, 146 gram Metamfetamin, 6  gram Kokain,41 sentetik  ecza, 18  Ecstasy,  ile birlikte suçtan elde edildiği  değerlendirilen 575 TL para, 8 hassas terazi, 8 tabanca fişeği ele geçirildiği  belirtildi. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda ise 4 operasyonda 6 işinin gözaltına alındığı ve bu kişiler hakkında   tutuksuz yargılanma kararı verildiği öğrenildi. Ayrıca jandarma operasyonlarında 171 gram esrar  ve 813 kök kenevir ele geçirildiği  açıklandı.

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.