Uyuşturucuyla mücadelede  1 haftada 159 gözaltı!

Uyuşturucuyla mücadelede 1 haftada 159 gözaltı!

Kocaeli genelinde, uyuşturucuyla mücadele kapsamında son bir haftada gerçekleştrilen operasyon, denetim ve kontrollerde 159 kişi gözaltına alındı Çeşitli tür ve miktarlarda uyuşturucu maddelerinde ele geçirildiği çalışmalarda, 12 şüphelinin tutuklandığı öğrenildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir haftada gerçekleştirilen operasyon, uygulama ve kontrollere ait rakamlar açıklandı. Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada 11 Mart ile 17 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen 131 operasyon ve uygulamada 159 kişinin gözaltına alındığı ve haklarında adli işlem başlatıldığı belirtildi. Şüphelilerden 12'si tutuklanırken, 1 şüphelinin işlemlerinin devam ettiği ve tamamlanan işlemleri sonrasında adli mercilere sevk edileceği ifade edildi.


ELE GEÇİRİLENLER

Öte yandan emniyetin gerçekleştirdiği operasyon ve uygulamalarda 8 gram Skunk, 2 kilo 104 gram Bonzai, 603 gram Esrar, 7 Captagon, 3 kilo 571 gram Metamfetamin, 1 gram Kokain, 110 Ectasy60 sentetik hap, 2 hassas terazi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 50 bin 400 TL para ele geçirildi. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalarda ise 25 gram Esrar, 5 gram Bonzai, 56 gram Metamfetamin ve 2 sentetik hap ele geçirildiği öğrenildi.

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.