Uyuşturucuya geçit yok

Uyuşturucuya geçit yok

Kocaeli polisi il genelinde uyuşturucuya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Operasyonlarda 14 kişi yakalanırken çok miktarda çeşitli cinste uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmaları devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre; Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 12 - 18 Nisan tarihleri arasında Kocaeli genelinde yapılan denetimlerde 53 olayda toplam 89 şahsa adli işlem başlatıldı. Şahıslardan 14'ü tutuklandı. 67 şahıs serbest kalırken 2 şahıs ise adli kontrolle serbest kaldı. Gözaltında olan 6 şahıs ise adli makamlara mevcutlu olarak sevk edileceği öğrenildi.

UYUŞTURUCU, SİLAH, PARA ELE GEÇİRİLDİ

Uygulamalarda, 133 gram esrar, 67 kök Hint keneviri, 15 gram eroin, 304 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 510 gram metamfetamin, 4 adet sentetik ecza, 50 adet ecstasy, 67 adet captagon ele geçirildi. Ayrıca yapılan operasyonlarda; 1 adet tabanca, 9 adet fişek, 3 adet hassas terazi ve 3 bin 725 TL uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen para ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.