Uyuşturucunun gökten düştüğünü söyledi!

Uyuşturucunun gökten düştüğünü söyledi!

Kocaeli'de cezaevinde görüştüğü müvekkiline uyuşturucu verdiği iddiası ile tutuklanan, evinde ve ofisinde yapılan aramada da maddeye rastlanan avukat ilk kez halim karşısına çıkarak tüm suçlamaları reddetti.

İkamette ele geçirilen uyuşturucunun kendisine ait olduğunu söyleyen sanığın annesi, "Yüksek tansiyon hastasıyım. Psikolojik tedavi görüyorum bu sebeple 5 yıldır uyuşturucu madde kullanırım. Uyuşturucuyu yemeğe, çaya koyarak şekerimi dengelemeye çalışıyorum" diye ifade verirken cezaevinde üstünde uyuşturucu bulunan sanık ise maddenin paket içinde koğuş bahçesine düştüğünü, bu şekilde uyuşturucuyu temin ettiğini söyledi.
Mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesine, sanığın tutukluluk halinin devamına ve duruşmanın ertelenmesine karar verdi

F TİPİ KAPALI CEZA İNFAZ KURUMU'NDA MEYDANA GELDİ
Olay, 10 Kasım 2022 tarihinde Kocaeli 1 Nolu F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda meydana geldi. Tutuklu bulunan müvekkili H.B. ile görüşen avukat Bayram O.U., görüşün ardından cezaevinden ayrıldı. Sanık ve hükümlü H.B.'nin koğuşa götürülmeden önce tekrar araması yapıldı. İnfaz Korumu memurları tarafından yapılan aramada H.B.'nin üzerinde bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Bunun üzerine Kandıra Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla şüpheli avukat Bayram O.U.'nun adresinin kayıtlı olduğu ev ile iş yerinde Narkotik polisleri tarafından arama yapıldı. Cumhuriyet savcısı nezaretinde yapılan aramalarda, sökülmüş kök kenevir, saksıda dikili 2 kenevir, 1,88 gram tütüne karışık esrar, 1,65 gram esrar, kuru sıkı tabanca ve 6 fişek ele geçirildi. Bayram O.U., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.