Uyuşturucu operasyonunda 10 kişi tutuklandı

Uyuşturucu operasyonunda 10 kişi tutuklandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri il genelinde yapılan operasyonlarda 10 kişinin tutuklandığını açıkladı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin 8-14 Ağustos tarihlerinde Kocaeli genelinde yapmış olduğu uygulamalarda 84 olayda toplam 113 şahsa adli işlem başlatıldı, bu şahıslardan 8’i tutuklandı, 97’si serbest bırakıldı. Bu şahıslardan 3’ü adli kontrol ile serbest kaldı ve 5 şahıs ise adli makamlara mevcutlu olarak sevk edilecek.   Yapılan operasyon ve uygulamalarda  95 gram bonzai,  411 gram metamfetain, 28 adet sentetik ecza,,  6 adet Ecstasy,  3 gram eroin, 8 kök kenevir bitkisi,  108 kilogram 53 gram esrar ve 17 gram skunk ele geçirildi.  Ayrıca yapılan bu operasyonlarda; 5 adet terazi, 1 ad tabanca 179 bin 535 TL ve 600 dolar ele geçirildi.

 

JANDARMA OPERASYONLARINDA 2 TUTUKLU

İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin  8-14 Ağustos tarihlerinde Kocaeli genelinde yapmış olduğu uygulamalarda ; 8 olayda toplam 8 şahsa adli işlem başlatıldı, 2 şahıs tutuklandı ve 6 şahıs hakkında serbest yargılanma kararı verildi.

 

asayis-001.jpg

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.