Uyuşturucu operasyonları: 181 kişi yakalandı

Uyuşturucu operasyonları: 181 kişi yakalandı

Kocaeli genelinde, uyuşturucuyla mücadele kapsamında son bir haftada gerçekleştirilen operasyon ve uygulamalara ait rakamlar açıklandı. Açıklanan rakamlara göre, son bir haftada düzenlenen 139 operasyon ve uygulamada 181 kişinin gözaltına alındığı ve bu kişilerden 9'nun tutuklandığı öğrenildi.

Kocaeli Valiliği, uyuşturucuyla mücadele kapsamında, son bir haftada emniyet ve jandarma birimleri tarafından düzenlenen operasyon ve uygulamalara ait rakamları kamuoyuyla paylaştı. Yapılan açıklamada, 20 Mayıs-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen 139 operasyon ve uygulamada 181 kişinin gözaltına alındığı ve bu kişilerden 9'unun tutuklandığı belirtildi.

ELE GEÇİRİLENLER

Açıklamada, son bir haftada gerçekleştirilen denetim, uygulama ve operasyonlarda Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 1kilo 840 gram Esrar, 1 gram Kokain, 12 gram kunk, 7 gram Eroin, 64 gram Metamfetamin, 56 sentetik hap, 279 Ecstasy,6 hassas terazi ve suötan elde edildiği değerlendirilen 40 bin 825 TL para ele geçirildiği açıklandı. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ise düzenlenen operasyonlarda 59 gram Esrar, 196 gram Bonzai, 49 Ecstasy ve 15 gram Skunk ele geçirildiği belirtildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.