Üyelerden küçük sanayi talebi

Üyelerden küçük sanayi talebi

 Gebze Ticaret Odası 4. Meslek Komitesi üyeleri toplantı bir araya gelerek meslek sorunlarını ve komite üyeleri için yapılması planlanan küçük sanayi...

 

Gebze Ticaret Odası 4. Meslek Komitesi üyeleri toplantı bir araya gelerek meslek sorunlarını ve komite üyeleri için yapılması planlanan küçük sanayi hakkında görüş belirttiler.

GTO Meclis Salonu’nda dün düzenlenen kahvaltılı toplantıya GTO Başkan Yardımcısı Sinan Sungur, 4. Meslek Komitesi Başkanı Dursun Çalışkan ve meslek komitesi üyeleri katıldı. Meclis salonunda devam edilen toplantıda bir konuşma yapan 4. Meslek Komitesi Başkanı Dursun Çalışkan, “Meslek komitesinde bulunan üyelerimizin sorunlarının tespiti ve çözümleri konusunda fikir alışverişinde bulunmak için toplandık. 4. Meslek Komitesi’nin üyeleri olarak yıllardır yaptığımız bu mesleği zor şartlarda icra etmeye çalıştık” dedi.

KÜÇÜK SANAYİ YAPILMALI

 

4. Meslek Komitesi Başkanı Dursun Çalışkan, komiteye üye olan üyelerin daha iyi koşullarda hizmet vermeleri için küçük sanayinin kurulması yönündeki çabalarının devam ettiğini belirtti. Çalışkan, “4. Meslek Komitesi üyeleri için yapılması planlanan küçük sanayi konusunda odamızın bize gerekli desteği vermesini istiyoruz” dedi. GTO Başkan Yardımcısı Sinan Sungur ise yaptığı konuşmada, “GTO yönetimi olarak tüm üyelerimize gerekli desteği vermeye hazırız” diye belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.