Üye listesi taraftara ulaştı

Üye listesi taraftara ulaştı

Kongre kararı alınması için imza toplayan Kocaelispor Derneği üyeleri kulüpten talep ettikleri üye listesini aldı. Dernek üyelerinden Aytunç Çetinbaş, gündemle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Dernek üyelerinden Aytunç Çetinbaş açıklamasında, “ Kocaelispor yönetim kurulundan istediğimiz güncel kulüp üye listesini saat 16.00 itibariyle teslim aldık. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Vermiş oldukları güncel üye listesine göre kulübümüze kayıtlı 2643 üye olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Fakat ilk belirlemelerimize göre vefat eden 22 üyemizin üyelikleri düşürülmemiştir. Yakın zamanda vefat eden gazeteci Güngör Arslan, kulübümüzün armasını çizen Emin Saka ve yakın zamanda kaybettiğimiz eski yöneticimiz İsmet Erturan gibi çok sayıda vefat eden üyemizin, üyelikleri halen aktif üye olarak görülmeye devam etmektedir. Kulüp başkanımız Engin Koyun' un biz üyelerden istediği 534 imzadır. Verilen güncel üye sayısı 5’te 1i 528’e denk gelmektedir. Üyelikten düşürülmesi gereken 22 üye ile ulaşılması gereken imza sayısı 524'e düşecektir. Bugüne kadar topladığımız imza sayımız 437'dir. Ulaşmamız gereken son 87 imza kalmıştır.

“SON İMZA BAŞKANIMIZDAN”

Ancak bizlere yönetim kurulu tarafından teslim edilen güncel üye listesindeki bir diğer ilginç olay ise bazı üye isimlerinin ikişer kez yazılmış olmasıdır. Aynı ismi ve soy ismi taşıyan öyle isimler var ki, kulüpte bu isimlerin ayrı ayrı üye olması mucize olarak görülmektedir. Bir diğer dikkat çekici hususta, bugün üyeliğinin onaylandığı mesajı gelen üyenin, bu listede jet hızıyla karşımıza çıkmış olmasıdır. Hafta sonu verilen güncel üye listesini titizlikle ve detaylıca inceleyeceğiz. Kısa süre içinde yeterli sayıya ulaşacağız. Vefat eden üyelerin tespitini yapıp üyelikten düşürülmesi konusunda kulübümüze katkıda bulunacağız. Üyelerimizden yeterli imza sayısını ve son imzayı da kulüp başkanımızdan alarak olağanüstü kongre sürecini başlatacağımızı bildirmek istiyoruz. Günler ve aylarca bekletilen üyelerimizin üyelikleri geçte olsa sonunda onaylanmıştır. Son safhada tüm üyelerimizden desteklerini bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.