Usta burun Alfa’dan acı haber!

Usta burun Alfa’dan acı haber!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünde uzun yıllar boyunca tonlarca uyuşturucunun yakalanmasına yardımcı olan emekli dedektör köpek Alfa,emeklilik döneminde kaldığı köpek eğitim merkezinde hayatını kaybetti.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinde uzun yıllar görev yapan, hassas burnu ile tonlarca uyuşturucu ve yüzlerce zehir tacirinin yakalanmasına yardımcı olan dedektör köpek Alfa, geçtiğimiz yıl Haziran ayında emekliye ayrıldı. Yaklaşık 7  aydan bu yana  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü  Köpek Eğitim Merkezinde emekliliğin tadını çıkaran Alfa, akşam saatlerinde hayatını  kaybetti.

 

ALFA’YI KAYBETTİK

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü  Alfa’dan gelen acı haberi, kendisinin  katıldığı operasyonlarda  yer alan görüntüler ile  sosyal medya hesaplarından  şu ifadeler ile duyurdu. “ Alfa’yı kaybettik.  Sayısız operasyonda hassas burnuyla ekiplerime yardımcı olmuş  tonlarca uyuşturucunun yakalanmasında görev almıştı. Haziran 2021 ‘de emekli ederek Köpek Eğitim Merkezimizde bakıma aldığımız Alfa, 24 Ocak 2022 günü hayatını kaybetti. Üzgünüz…”

 

Haber: Abbas ÇAKAR 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.