Usta Bilardocular YMK buluşacak

Usta Bilardocular YMK buluşacak

Yeşilova Merkez Kıraathanesi’nde Birinci Ustalar 3 Bant Bilardo Turnuvası 12 Mayıs Cumartesi günü ilk müsabakalarıyla start alacak

TURNUVA TANITIMI YAPILDI

Her yıl büyük organizasyonlara imza atan Yeşilova Merkez Kıraathanesi (YMK) her yıl Satranç ve Tavla turnuvasının yanında bu yıl bir ilke daha imza atacak. Yeşilova Merkez Kıraathanesi işletmecisi olan ve Kocaelispor akreditasyon sorumlusu Remzi Naipoğlu, bu yıl büyük bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. Yeşilova Merkez Kıraathanesi’nde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Birinci Ustalar 3 bant Bilardo Turnuvası’nın tanıtım toplantısı yapıldı.

KAYITLAR 10 MAYIS’TA SON

Bu yıl ilk kez düzenlenen Birinci Ustalar 3 Bant Bilardo Turnuvası tanıtım programına Kocaeli Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Yıkılmaz, Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, Hodri Meydan Taraflar Derneği’nden tribün lideri Enver Güler ve usta bilardocular ilgi gösterdi. Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Birinci Ustalar 3 bant bilardo turnuvası kayıtları bugün itibariyle başladı. Daha önceden 20 bilardocu turnuva için müracaat etti. 10 Mayıs Perşembe gününe kadar turnuvaya katılmak isteyenler Yeşilova Merkez Kıraathanesi’nde kayıtlarını yaptırabilecek.

KOCAELİSPOR FORMASI VERİLECEK

Profesyonel iki bilardo masası bulunan Yeşilova Merkez Kıraathanesi’nde 12 Mayıs Cumartesi günü Birinci Ustalar 3 Bant Bilardo Turnuvası’nın başlamasıyla büyük bir heyecan yaşanacak. 9 gün devam edecek olan turnuva 20 Mayıs Pazar günü oynanacak final müsabakalırıyla son bulacak. Birinci Ustalar 3 Bant Bilardo Turnuvası’nda ilk üçe giren bilardoculara kupa madalya ve özel hediyeler verilecek. Organizasyon sorumlusu Remzi Naipoğlu’da ilk üçe giren takımlara Kocaelispor lisanslı forma hediye edeceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.