Üst geçidin tanıtımı yapıldı

Üst geçidin tanıtımı yapıldı

Gebze Barış ve Eskihisar mahallelerini birbirleriyle bağlayan Şehit Jandarma Komando Uzman Çavuş Polat Özbek Yaya Üst Geçidinin  tanıtımı yapıldı.

UZMAN ÇAVUŞ POLAT ÖZBEK ADINA YAPILIYOR:

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Barış ve Eskihisar mahallelerinin birbirleriyle bağlantısını sağlayan Şehit Jandarma Komando Uzman Çavuş Polat Özbek Yaya Üst Geçidinin tanıtımını gerçekleştirdi. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Şehit Polat Özbek’in ailesinden baba Hamza Özbek ve anne Sakine Özbek ile çok sayıda vatandaşın hazır bulunduğu törende bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Polat Özbek şehidimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Rabbim mekânını cennet eylesin. Bizler bugün vatanda topraklarında güven içerisinde bir millet olarak yaşıyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz” dedi.

 Gebze Barış ile Eskihisar mahalleri arasındaki, bağlantıyı sağlayacak yaya üst geçidinin bölgede büyük bir ihtiyaca cevap vereceğini de dile getiren Karaosmanoğlu, Türkiye’nin ulaşım köprüsü olan Kocaeli’nin ve özellikle Gebze bölgesinin ulaşım hatları ile çeşitliliği noktasında büyük yatırım aldığını belirtti.

 

“BU HİZMETİ SİZLER YAPTINIZ”

Konuşmaların ardından Diyarbakır'ın Hani ilçesinde güvenlik güçlerinin yaptığı arazi arama tarama faaliyetleri sırasında teröristlerce el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Polat Ali Özbek’in ailesinden baba Hamza Özbek ve anne Sakine Özbek ile Barış-Eskihisar Mahalleri arasında yapılan yaya üst geçitten karşıya geçen Karaosmanoğlu, bölgede yaşayan vatandaşlardan yaya geçidi için teşekkürleri karşısında “Bu hizmeti sizler yaptınız” diyerek cevap verdi. Tören çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.