Ünlü firmadan mühendislere seminer 

Ünlü firmadan mühendislere seminer 

  TMMOB Mimarlar Odası Gebze İlçe Temsilciliği ve MAPEI Yapıştırıcılar-Mastikler-İnşaat Kimyasalları tarafından bir seminer gerçekleştirildi. Gebze...

 

 

TMMOB Mimarlar Odası Gebze İlçe Temsilciliği ve MAPEI Yapıştırıcılar-Mastikler-İnşaat Kimyasalları tarafından bir seminer gerçekleştirildi.

 

Gebze Holiday İnn Asia Otel’de dün düzenlenen seminere TMMOB Mimarlar Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, MAPEI Yapıştırıcılar-Mastikler-İnşaat Kimyasalları Pazarlama Uzmanı Tuncay Yıldırım, MAPEI Yapıştırıcılar-Mastikler-İnşaat Kimyasalları Firması Teknik Destek Biriminde Görevli İrem Elmacıoğlu da ve çok sayıda mimar ve mühendis katıldı.

5 KITADA 75 FABRİKA

Seminerde ilk olarak MAPEI Yapıştırıcılar-Mastikler-İnşaat Kimyasalları firmasının tanıtımı olan bir sinevizyon gösterisi yapıldı. Sinevizyon gösterisinden sonra MAPEI Yapıştırıcılar-Mastikler-İnşaat Kimyasalları Pazarlama Uzmanı Tuncay Yıldırım bir konuşma yaparak, “Bugün sizlerle birlikte MAPEI yenilikçi ürünlerle ilgili olarak bir sunum yapacağız. MAPEI Yapıştırıcılar-Mastikler-İnşaat Kimyasalları firması olarak 5 kıtada 75 fabrikası olan bir firmayız. MAPEI Yapıştırıcılar-Mastikler-İnşaat Kimyasalları firması Türkiye’de 5 yıldır faaliyet gösteriyor.” dedi. Ardından MAPEI Yapıştırıcılar-Mastikler-İnşaat Kimyasalları Firması Teknik Destek Biriminde Görevli İrem Elmacıoğlu da yapı ürünleri ile ilgili olarak bir sunum yaptı.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.