Ünlü, ‘Civelek bizim sayemizde uçuyor’

Ünlü, ‘Civelek bizim sayemizde uçuyor’

 MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, dün bir basın toplantısı düzenleyerek gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ünlü, Cengiz Topel’in kendilerinin...

 

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, dün bir basın toplantısı düzenleyerek gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ünlü, Cengiz Topel’in kendilerinin yaptığı eleştiriler sonunda açıldığını söyleyerek, “Civelek uçuyorsa bizim sayemizde uçuyor” dedi. Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarının her geçen gün daha da arttığını söyleyen Ünlü, “CHP’li belediyeden aldığı borcu 3 katına katlayıp, üstüne üstlük bizim vergilerimizle ellerine geçen milyarlarca parayı heba edenler, eline geçen imkânları hizmete değil, saltanata dönüştürenler, Allah’tan korkmalı ve kentinde yaşayan insanlardan biraz utanmalıdır” dedi.

KINA YAKACAKLAR 
AKP zihniyetinin çuvalladığına vurgu yapan Ünlü, “Bakın Civelek’in dediklerine, Kocaeli en borçlu belediye oldu diye birileri sevinmişmiş, ondan dolayı da kına almalılarmış. İktidar partisinin bu çapsız savunma söylemleri bitmiş olduklarının en açık göstergesidir. Ben bu konuya sevinen bir tek kişi bile duymadım. Olimpiyatlardaki aldığımız hazin sonuca sevinen bir tek vatan evladı duymadım. Sanırsın Kocaeli’yi borç batağına sokanlar uzaylı. AKP’nin yapması gereken tek şey şapkayı önlerine koyup, yerel seçimden önceki son 6 aylarını hayırlı işler için değerlendirmek olmalıdır. Aksi takdirde 1 Nisan sabahı kendilerinin bolca kınaya ihtiyacı olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.