Üniversiteliler sınav stresini attı

Üniversiteliler sınav stresini attı

Kocaeli’de Büyükşehir’in Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine yönelik düzenlediği “Kampüste Bi' Mola” ile gençler sınav stresinden uzaklaştı.

Büyükşehir’in KOÜ öğrencilerine yönelik düzenlediği “Kampüste Bi'Mola” etkinliğinin ilk gününde zaman zaman üniversiteli seyircilerin de dâhil edildiği iki saatlik doğaçlama tiyatro gösterisinde Mahşer-i Cümbüş keyif dolu anlar yaşattı. Türkiye’de modern doğaçlama tiyatronun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş, Büyükşehir’in “Kampüste Bi'Mola” etkinliğinin ilk gününde Kocaeli Üniversitesi Kongre Merkezi’nde sahne aldı. Spontane gelişen konular üzerine izleyenleri kahkahalara boğan ekip, tiyatroda da öğrencilere harikalar yaşatarak kahkaha dolu muhteşem bir geceye imza attı. 

SAKİLER GRUBU’NU AĞIRLADI

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan Akademi Üniversite biriminin organize ettiği “Kampüste Bi’ Mola” adlı etkinlik programlarının son gününde Sakiler Grubu ağırlandı. Hasan Gözetlik, Yücel Girgin ve Serkan Balkan'dan oluşan başarılı müzik grubu Sakiler’in şarkılarına üniversiteliler hep bir ağızdan eşlik etti. 

 REKTÖRDE SAKİLER GRUBUNA TEŞEKKÜR

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki konseri, üniversite öğrencileriyle birlikte Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım da izledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Bi'Mola etkinlikleri kapsamında Sakiler grubunu ağırladıklarını belirten Rektör Cantürk, “Bizlere ve öğrencilerimize keyifli bir akşam yaşatan Sakiler grubuna teşekkür ediyoruz” dedi

MORAL VE MOTİVASYONU ARTIRMAK İÇİN

Konser öncesi Başkan Vekili Çakmak selamlama konuşması yaptı. Sözlerine, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın selamlarını ileterek başlayan Başkan Vekili Çakmak, eğitsel, sosyal ve kültürel anlamda da gençlerin her zaman yanında olduklarını belirterek üniversite öğrencilerini sınav stresinden uzaklaştırmak ve motive etmek istediklerini ifade etti. Başkan Vekili Çakmak, “Büyükşehir Belediyesi olarak geçtiğimiz günlerde Gebze Teknik Üniversitesi’ndeki Bi’Mola’nın ardından 2022-2023 Bahar Yarıyılı final sınavlarında kısa bir mola vermek, moral ve motivasyonunuzu artırmak için Kocaeli Üniversitemizde de etkinlik yapmak istedik. Üniversiteli öğrencilerimizi dün ve bugün her zaman destekledik, desteklemeye de devam ediyoruz. Geleceğinize yön veren üniversite hayatınızda başarılar dilerim” dedi. 

SAHNE ALMAKTAN MUTLULUK DUYDUK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sakiler Grubu’nu KOÜ’deki hayranlarıyla buluşturdu. KOÜ’de sahne almaktan mutluluk duyduklarını belirten Sakiler grubun solisti Hasan Gözetlik, “Öncelikle hoş geldiniz. Gurubumuz üyesi Yücel Girgin de bir Kocaeli Üniversitesi mezunu. Bu akşam bizleri yalnız bırakmadığınız için sonsuz teşekkürler. Uzun ve güzel bir gece olacak. Evlerinize gittiğinizde, ‘İyi ki bizim çocukları yalnız bırakmamışız’ diyeceksiniz. İyi ki bu projeyi yapmışız sizlerle karşı karşıya gelmek, göz göze gelmek kadar güzel bir şey yok. Enstrüman çalmak, sizlere şarkılar söylemek çok keyifli. Uzun seneler sizlerle birlikte olalım inşallah” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.