Üniversite öğrencilerine ‘HAYDİ’ uygulaması tanıtıldı

Üniversite öğrencilerine ‘HAYDİ’ uygulaması tanıtıldı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine ‘HAYDİ’ uygulamasını tanıttı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği, İzmit’te bulunan Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü ve çevresinde, önce  sokak hayvanlarını besledi. Ardından  sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında, vatandaşların çevre, doğa ve hayvanlara karşı işlenen suçları etkin ve hızlı bir şekilde bildirmesi amacıyla geliştirilen Haydi Uygulaması hakkında  tanıtım ve bilgilendirmelerde bulundu.

 

haydi-3.jpeg

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Yapılan bilgilendirmelerde, hayvanlara karşı işlenen  suçların bildirilmesinde kullanılan, Haydi (Hayvan Durum İzleme) Uygulaması nedir, uygulamadan nasıl ihbarda bulunulur konusunda detaylı bilgiler verildi. Ayrıca öğrencilere broşür ve bilgilendirici kartlar dağıtıldı. Kocaeli İl  Emniyet Müdürlüğü,  il genelinde  çevre, doğa ve hayvanların korunması  amacıyla toplumun bilinçlendirilmesi ve farkındalık düzeylerinin arttırılmasına yönelik   çalışmaların devam edeceğini belirtti.

 

haydi-2.jpeg

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.