Üniversite farkı Üniversite farklı!

Üniversite farkı Üniversite farklı!

Mardin’in en dinamik STÖ’sü görünümündeki MFSD hemen her alanda işbirliği için adım attı. Sonuç alamadıkları oldu. Gönüllülük esasıyla destek sunduğu Artuklu Üniversitesi’nden ise pandemide TEMA için "Boğaziçi"nden koşarken de sonuç aldı

“İşbirliklerine her daim hazırız… Kamu kurumları ve STK ilişkilerimizi aralıksız sürdürmekteyiz. Kent ve kentli lehine olacak her projede biz de o işin bir ucundan tutmak için heyecan ve büyük bir istekle efor sarfetmekteyiz… Yine Mardin Artuklu Üniversitesi; 2018-2019 mezunlarına ve bu sene toplam 700 öğrenciye ücretsiz çekim desteği sunduk…”

HER ADIMI ATTILAR

MFSD Başkanı Latif Sakız ile yazılı gerçekleştirdiğimiz röportajda işbirliklerini de sorduk. Girizgahta o soruya yanıtın, bir kısmı yer alıyor. Mardin’in en dinamik STÖ’sü görünümündeki MFSD hemen her alanda işbirliği için adım attı. Sonuç alamadıkları oldu. Gönüllülük esasıyla destek sunduğu Artuklu Üniversitesi’nden ise pandemide de sonuç aldı. Bu işbirliklerini sosyal medyadan da paylaştı:

YAPILACAK ÇOK İŞ VAR

 

Derneğimizi kurduğumuz ilk günden beri gönüllülük esasına dayalı destek sunduğumuz şehrimizin güzide üniversitesi ve üniversite öğrencilerimize desteklerimizi her daim devam ettireceğiz.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar beyefendiyi ziyaret ederek pandemi sürecinde üniversiteyle işbirliklerimiz hususunda bilgi paylaşımı gerçekleştirdik. Sosyal sorumluluk projelerimizi de naklettiğimiz ziyarette, önümüzdeki süreçte yapılabilecek çalışmalar hususunda bilgi alışverişinde bulunduk.

 

ÜNİVERSİTE PERSONELİ İLE

KATALOG HAZIRLADILAR

 

 

Temel fotoğrafçılık eğitimini derneğimizde tamamlayan kursiyerlerden Fevzi Çölgeçen'e ait "Mardin Artuklu Üniversitesi" eserini ve üniversite personellerinden derneğimizde eğitim alan kursiyerlerin eserlerinin bir araya geldiği Covid'in Sanat Boyutları kataloğumuzu da takdim ettik.

 

rektor-001.jpg

 

REKTÖR BEY GÖNÜLLERİ FETHETTİ:  “Misafirperver, hoş sohbet ,güler yüzlü ve sıcakkanlı yaklaşımlarıyla bizlerin gönlünü her daim fetheden kıymetli Prof Dr. İbrahim Özcoşar’a teşekkür ederiz. Birlikte nice çalışmalara ve başarılara imza atmak dileğiyle...Latif Sakız

 

 

TEMA… ÜNİVERSİTE… İLLAKİN MFSD

 

42’nci İstanbul Maratonu

kurallara uyumlu koşuldu

 

tema-mardin-1.jpg

 

TEMA Vakfı Mardin İl Temsilciliği, Mardin Artuklu Üniversitesi ve Mardin Fotoğraf ve Sanat Derneği işbirliğiyle 42. İstanbul maratonunun Mardin ayağı, Mardin Artuklu Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Pandemi sebebiyle 30 kontenjan sayısı ile sınırlandırılan koşude maske + hijyen + sosyal mesafe kurallarına uyum dört dörtlük bağlandı. MFSD Başkanı Latif Sakız, üç senedir TEMA’nın Mardin’deki tüm faaliyetlerine görsel alanda, resmi olarak destek sunuyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.