Umut-Sen Gebze’den 1 Mayıs etkinlikleri

Umut-Sen Gebze’den 1 Mayıs etkinlikleri

Umut-Sen Gebze Temsilciliği, “1 Mayıs 2022’ye doğru işçi sınıfının sınıfsal, sendikal, siyasal odağını yaratmak için buluşuyoruz” başlığıyla etkinliklere hazırlanıyor

Umut-Sen Kocaeli Şubesi Gebze Temsilciliği yeni yerinde bir dizi etkinliğe hazırlanıyor.

“1 Mayıs 2022’ye doğru işçi sınıfının sınıfsal, sendikal, siyasal odağını yaratmak için buluşuyoruz” ana başlığı altında düzenlenecek etkinliklerin ilki 27 Mart Pazar günü saat 15.00’te. Umut-Sen Örgütlenme Koordinatörü Başaran Aksu ve Umut-Sen dönem sözcüsü Murat Bostancı’nın katılımı ile “Direnişler ve işçi hareketi: Ne yapmalıyız” konulu söyleşi yapılacak.

03 Nisan Pazar günü saat 15.00’te “Direnişler, sendikalar ve kadının varlığı” konulu söyleşinin konukları DGD-SEN Genel Başkanı Neslihan Acar ve Kadın İşçileri Muhabiri Bahar Gök olacak.

17 Nisan Pazar günü saat 15.00’te “Gebze ve çevresinde iş cinayetleri, yaşamsal örgütlenme ve Gebze’nin emek coğrafyası” konulu söyleşiye Aslı Odman ve Yazar Jean François Pérouse katılacak.

Umut-Sen Gebze Temsilciliği’nin Hacı Halil Mahallesi, 1225 Sokak, No: 16/6, Kat: 3 adresinde, Hacı Halil Mahallesi Muhtarlığı yanındaki yerinde gerçekleşecek etkinliklere bütün işçi ve emek dostları davet edildi. Umut-Sen Gebze tarafından yapılan açıklamada, “Direnişlerin içinden sınıfın siyasal, sendikal sınıfsal odağını yaratmaya yönelik mücadelemiz devam ediyor. Kocaeli/Gebze Temsilciliğimizin yeni mekanında bütün işçi ve işçi dostları halkımızla birlikte etkinliklerimize başlıyoruz” denildi.

 

(İletişim: 0531 – 886 85 63

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.