Umudumuzu vermedik. Bu kadar

Umudumuzu vermedik. Bu kadar

SOL Parti Gebze’de bir sosyal medya paylaşımı gerekçesiyle 08 Kasım sabahı evlerinden alınan Arif Buğra Aydoğan ve Erdem Şimşek serbest bırakıldı. O süreçte “Umutlarımızı vermeyeceğiz” diye yazan Eylem Bahadır tahliye sonrası, “Umudumuzu vermedik. Hepsi bu” diye paylaşım yaptı

SOL Parti Gebze İlçe Örgütü’nde bir sosyal medya paylaşımı gerekçesiyle 08 Kasım Çarşamba günü sabahı evlerinden alınan Gebze İlçe Sekreteri Arif Buğra Aydoğan ve yönetici Erdem Şimşek, 10 Kasım Cuma günü öğleden sonra denetimli serbestlik şartıyla tahliye edildi. Gözaltı sürecinde “Umutlarımızı vermeyeceğiz” diye sosyal medya paylaşımı yapan Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Eylem Bahadır tahliye sonrası bu sefer, “Umudumuzu vermedik. Hepsi bu” diye paylaşımda bulundu.

YALNIZ BIRAKMADILAR

sol-parti-1.jpg

Başiskele’deki İl Emniyet Müdürlüğü’nde Terörle Mücadele ekiplerince gözaltına alınarak götürülen Arif Buğra Aydoğan ve Erdem Şimşek buradaki işlem ve ifadelerinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi. Genç siyasetçileri bu esnada ebeveynleri Fatoş – Hüsnü Aydoğan ile SOL Parti Kocaeli İl Başkanı Hicran Turan, Gebze İlçe Başkanı Okan Şimşek, partili yönetici ve üyeler yalnız bırakmadı. Tahliyenin ardından Aydoğan ailesinin Köşklüçeşme Mahallesi’ndeki evinde bir araya gelindi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.