Umman heyetinden GOSB’da ziyaret

Umman heyetinden GOSB’da ziyaret

Türkiye’ye bir dizi ziyarette bulunan Umman Ticaret, Sanayi ve Yatırım Tanıtım Bakanı Qais Mohamed Al Yousef ve beraberindeki heyet GOSB’u ziyaret etti.

Türkiye’ye bir dizi ziyarette bulunan Umman Ticaret, Sanayi ve Yatırım Tanıtım Bakanı Qais Mohamed Al Yousef, Umman Sultanlığı Türkiye Büyükelçisi Dr. Qasım Bin Mohamed Bin Salim Al Salhi, Uluslararası İş birliği ve Dış Ticaret / Ticaret ve Sanayi Bakanlığı ve Yatırım Tanıtım Danışmanlığı’ndan Pankaj Khimji ve beraberindeki heyet, 5 Kasım 2022 Cumartesi günü GOSB’u ziyaret etti. GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Gezer, GOSB Yönetim Kurulu Üyesi Cem Mızraklı, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, GOSB Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez, Bölge Müdür Yardımcısı Hülya Kaynak ve GOSB Hukuk Danışmanı Avukat Abdülkadir Güzeloğlu tarafından karşılanan heyete, GOSB’da sunulan hizmetler ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

 

B2B TOPLANTILAR YAPILACAK

Karşılıklı yarar için ortak çalışmalara dayalı iş birliklerinin devam etmesinin çok değerli olduğunda hem fikir olunan görüşmelerde, iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin arttırılması ile ilgili GOSB katılımcıları ile sektörel bazda B2B toplantılar yapılmasına da karar verildi. Görüşmeler sonunda; Umman ile kurulan bağı, iletişimi, dostluğu çok önemsediğini ve bu bağı sürdürmek için atılacak her türlü adımı destekleyeceğini ifade eden Hüseyin Gezer, heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve günün anısına plaket takdim etti.

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.