Ümit Judocular Ortak Kampta Buluştu

Ümit Judocular Ortak Kampta Buluştu

Aralık ayında yapılacak Ümitler Judo şampiyonası öncesi judocular, ortak hazırlık çalışmalarını SEKASEM’de yaptı. 20-22 Aralık tarihlerinde...

Aralık ayında yapılacak Ümitler Judo şampiyonası öncesi judocular, ortak hazırlık çalışmalarını SEKASEM’de yaptı.

 

20-22 Aralık tarihlerinde Samsun’da düzenlenecek olan Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası öncesi İstanbul Pendik Belediye, Bursa Gemlik Belediye Spor ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor kulüplerinden Ümitler kategorisinde 80 sporcu antrenman ve hazırlık maçları yaptı. Sporcuların birbirleri ile kaynaşmaları, arkadaşlık, dostluk edinmeleri için de faydalı geçen ortak kamp, SEKASEM (Seka Sporcu Eğitim Merkezi) de yapıldı.

 

ANTRENMANDA TALİHSİZLİK

 

Antrenörler; Bahri Sayın, Galip Şentürk, Haluk Bayraktar, Serdar Kiraz, İsmail Yıldız antrenmanların çok verimli geçtiğini ve Türkiye şampiyonasına hazırlıklarını devam ettirdiklerini dile getirdiler. Öte yandan Kağıtspor’un Türkiye Şampiyonu sporcusu Yunus Emre Ayvaz antrenman sırasında sol elinden sakatlanarak  hastaneye kaldırıldı. Yapılan tedavi sonucu Ayvaz’ın sağlık durumunun iyi olduğu ancak sol elindeki kırıklar nedeniyle Türkiye şampiyonasında yarışamayacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.