Uluslararası öğrenciler için etkinlik

Uluslararası öğrenciler için etkinlik

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, ülkelerinden Kocaeli’ye eğitim amacıyla gelen uluslararası öğrencilere yönelik “Evinize Hoş Geldiniz” programı düzenledi.

Antikkapı Restoran’da gerçekleştirilen programa yüzlerce yabancı öğrenci katıldı. Daha önce Kocaeli’de okuyup mezun olan öğrencilerin mesajlarıyla başlayan program, renkli anlara sahne oldu. Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Sevgili gençler, burası sizin evinizdir. Sizler bizim evlatlarımızsınız” dedi. Anlamlı etkinlikte farklı ülkelerden öğrencilerin okuduğu İstiklal Marşı duygusal anlar yaşattı.
YOĞUN KATILIM
Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın yanı sıra Kocaeli Vali Yardımcısı Dursun Balaban, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık,  Büyükşehir Koordinatörü Abdullah Köktürk, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü ve çok sayıda yabancı öğrenci katılım sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.