Ulus Semt Polikliniği hızla yükseliyor

Ulus Semt Polikliniği hızla yükseliyor

  Sağlık alanındaki yatırımlara bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in vizyon projeleri arasında yer...

 

 

Sağlık alanındaki yatırımlara bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in vizyon projeleri arasında yer alan Ulus Semt Polikliniği hızla yükseliyor. Temeli bölge sakinlerinin katılımıyla dualarla atılan Ulus Semt Polikliniği bölgenin tüm sağlık hizmetlerine cevap verebilecek şekilde projelendirildi.  

12 ADET POLİKLİNİK

4 bin 788 metrekare alan üzerine inşa edilen Ulus Semt Polikliniği’nde 112 Acil Sağlık hizmeti başta olmak üzere; 12 adet poliklinik, laboratuar, röntgen odası, enjeksiyon ve müşahede odaları yer alacak. Poliklinikte ayrıca 2 adet kaplı spor salonu da bulunuyor.  

RUH VE SİNİR HASTALIKLARI BÖLÜMÜ

Ulus Semt Polikliniği bünyesinde barındıracağı ruh ve sinir hastalıkları bölümüyle de Kocaeli’de bir ilk olma özelliğini de taşıyor. İnşaat çalışmalarının tam gaz devam ettiği Ulus Semt Polikliniği’nin kaba inşaatı biterken, dış cephe imalatında son aşamaya gelindi. İnce işçilik çalışmalarını sürdüren ekipler; elektrik ve mekanik işleri sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.