Uluköylü ve yönetimi her yerde

Uluköylü ve yönetimi her yerde

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü bir yandan STK ziyaretleri yaparken diğer yandan da hasta olan partililerini ziyaret ediyor.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü kademeli normalleşme ile birlikte saha çalışmalarına daha çok ağırlık vermeye başladı. İyi Partili Burak Uluköylü bir taraftan Gebze’de bulunan STK’ları ziyaret ederken bir taraftan da hasta veya ameliyat olan İyi Partilileri ziyaret ediyor.  İyi Partili İl Yöneticisi Fevzi Kurt’u ameliyat sonrası hastanede ziyaret eden İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, “İl Yönetim Kurulu Üyemiz kıymetli ağabeyim Fevzi Kurt’u geçirmiş olduğu ameliyat sonrası ilçe yönetim kurulu arkadaşlarımızla ziyaret ettik. Kıymetli ağabeyime acil şifalar diliyorum” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü Fevzi Kurt ziyaretinin ardından Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi’ni ve Özçelik-İş Sendikası Gebze Şubesi’ni ziyaret ederek sendika yetkilileri bir araya geldi. İyi Partili Uluköylü ziyaretlerle ilgili olarak, “Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi’ni ilçe yönetim kurulu üyelerimizle ziyaret ederek işçi ve emekçinin yanında olmaya devam ediyoruz. Özçelik-İş Sendikası Gebze Şubesi’ni ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla ziyaret ederek ülke gündemine dair görüş alışverişinde bulunduk. Şube Başkanı Sayın Şerafettin Koça’a misafirperverliği ve samimi sohbeti için teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

 

iyi-parti-(1)-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.