UltrAslan Toplandı

UltrAslan Toplandı

UltrAslan Gebze yönetim değişikliğinin ardından hızlı bir şekilde toplanıp sosyal ve kültürel etkinliklerin başlamasıyla birlikte de grup içi toplantısını Gebze Center Değirmen Kafede Grup Lideri Barış Ciritci ve yönetiminin öncülüğünde yaptı.

Birlik ve beraberliğin oluştuğu bu toplantının ana gayesi Gebze’de ki Galatasaray lı taraftarların tek çatı altında birleşmesi ve tüm etkinliklerin hep beraber yapılması noktasında karar verildi.

Bundan sonra yapılacak olan tüm etkinliklere tüm Galatasaray taraftarının davet edildiği iletildi.

Grup Lideri Barış Ciritci: ‘Gün geçtikçe daha da büyüyen bir oluşum olan ultrAslan Gebze Taraftar Grubu Gebze’de bir çok sosyal sorumluluk projesine imza atacak taraftarımızdan isteğimiz bizlere sadece manevi olarak destek olmaları yanımızda bulunmalarıdır hep beraber Galatasaray Bayrağını ileriye taşıyacağız hiç bir menfaat gözetmiyoruz yeter ki hep beraber olalım. Diye toplantıda üyelerine iletti.

Aynı zamanda grup olarak Çevre Temizlik konusuna dikkat çekmek amaçlı olarak ta İnönü Araç Muayene İstasyonunun arka tarafında ki boş arsalar temizlenmiş olup güzel geleceğimize örnek bir projeye imza atıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.