Ülkücüler yaz eğitim kampını tamamladı

Ülkücüler yaz eğitim kampını tamamladı

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı’nın Aytepe Diriliş Kampı’nda düzenlediği Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Yaz Eğitim Kampı’na katılan Ülkücüler eğitimlerini tamamlandı.

10-11-12 Ağustos 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen kampın ilk gününde Türk Eğitim Sen 2 Nolu Şube Başkanı Orhan Kütük Tarafından ‘Genel Türk Tarihi’ semineri verildi. Kampın ikinci gününde sabah namazı ve kahvaltıdan sonra futbol, okçuluk, boya topu (paintbol) spor faaliyetleri yapılarak kampa katılan Ülkücülerin güne dinç başlaması sağlandı. Ardından kitap okumanın ne kadar faydalı olacağı ülkücülerin eğitimde ve bilimde öncü olması gerektiği anlatıldı. Kampa katılanlara kitaplar dağıtılarak kitap okuma etkinliği yapıldı. Kitap okuma etkinliğinden sonra Ülkücü hareketin şehitlerini anlatan belgesel izlenimi yapıldı.

EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Belgesel izleniminden sonra yapılan 27.dönem milletvekili adaylarından İbrahim İnanç Çakıroğlu'nun anlatımı ile ‘Türk Milliyetçiliğinin Tarihsel Gelişimi ve Ülkü Ocaklarının Önemi’ konulu seminer verildi. Eğitimden sonra kamp ateşi etrafında toplanan Ülkücüler, türkü ve marşlar söyleyerek eğlendiler. Kampın üçüncü gününe sabah kahvaltısının ardından doğa yürüyüşü ile başlandı. Yürüyüşün Ardından Spor Etkinlikleri İle Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Yaz Eğitim Kampı Tamamlanmış Bulunmaktadır. Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar ve Ocak mensupları da kampta hazır bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.