Ulaştırma Memur-Sen’de kongre heyecanı

Ulaştırma Memur-Sen’de kongre heyecanı

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Ulaştırma Memur-Sen Kocaeli Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu, fuar alanında bulunan Sivil Toplum Merkezinde yapıldı.

Mevcut Mehmet Akkuş’un yeniden aday olduğu kongrenin ikinci adayı ise Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan tarafından desteklenen Sezai Ergün oldu. Olağan genel kurulun Divan Başkanlığını Fırat Güler, yardımcılıklarını ise Muhammet Fatih Semiz ve Ceyhun Arabacı yaptı. Sivil Toplum Merkezinde gerçekleşen kongreye, Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan, Genel Başkan Yardımcıları İbrahim Uslu, Tümer Gümüş ve Atilla Demirtunç, Memur Sen Kocaeli Dönem Sözcüsü Şahin Yaşlık, Sağlık Sen Şube Başkanı Erdal Yıldırım, Büro Memur Sen Şube Başkanı Fırat Güler, TOÇ Bir Sen Kocaeli Şube Başkanı Ceyhun Arabacı ve delegeler katıldı.

 

“BUNLAR SİZLERİN SAYESİNDE OLDU”

Protokol konuşmalarında konuşan Memur Sen Kocaeli Şube Başkanı Şahin Yaşlık, “Kongreler bizlerin hesap verdiği, yaptıklarımızı delegasyona anlattığımız günler. Ulaştırma Memur Sen Ailesinin Kocaeli’de nasıl büyüdüğüne şahidiz. Bunlar sizlerin sayesinde oldu. Önemli olan seçimden sonra birlik ve beraberliği devam ettirmek. Seçimler küskünlüğe yol açmamalı” dedi.

 

“LİDER SENDİKAYIZ”

Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan ise “Zirveden yeni ufuklara sizlerle birlikte geleceğiz” dedi. Çalışkan, “12 bine yakın üye sayısı ile ulaştırma sektörünün lider sendikasıyız. İnşallah bu bayrağı güzel noktalara hep birlikte taşıdık. Zirveden yeni ufuklara sizlerle birlikte geleceğiz. Seçilecek şube yönetimine herkes saygılı olacaktır. Bir kırılma, hizipleşme istemeyiz. Bu genel kurulu kazanan kişi meşru kişi olacaktır. Birlikte beraberlik içerisinde hizmet yarışına devam etmeliyiz. Bu makamlar geçici makamlardır. Bu seçimin hayırlar getireceğine inanıyorum. Kıymetli delegasyonun iradesine inanıyoruz” diye konuştu.

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.