‘Üçüncü aday adayı söz konusu değildir’

‘Üçüncü aday adayı söz konusu değildir’

 CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Keramettin Gençtürk CHP Gebze ilçe örgütüne ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. CHP...

 

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Keramettin Gençtürk CHP Gebze ilçe örgütüne ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar burada yaptığı açıklamada Gebze belediyesi başkan aday adaylığı kendilerine başvuran üçüncü bir aday adayının olmadığını söyledi.

 

CHP Gebze ilçe binasında önceki akşam düzenlenen ziyarette CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, CHP Gebze Belediyesi Başkan Aday Adayları Yüksel Genç ve Sezer Nilgün Aydın, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Keramettin Gençtürk ve partililer katıldı. Toplantıda ilk olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar bir konuşma yaptı. Gebze belediyesi başkan aday adaylığı için kendilerine resmi olarak başvuruda bulunan iki kişi dışında kimsenin olmadığını açıklayan Tatar, “Bundan sonra aday adayı olmaz mı? Tabi olur. Ancak resmi olarak bize yapılan bir başvuru yok” dedi. 

YAĞMA VE RANTA DAYALI

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Keramettin Gençtürk ise yaptığı konuşmada, 89 ruhunun yeniden yaşatılması gerektiğini söyledi. 40 yıldır Kocaeli’nde yaşadığını belirten Gençtürk, “Gelir açısından Kocaeli Türkiye’de ikinci sırada. Ancak büyükşehrin 5 milyar TL borcu var. AKP’li belediyeler yağma ve ranta yönelik bir anlayışla belediyeyi yönetiyorlar. Belediyenin yapması gereken temel görevleri bir lütuf gibi insanlara anlatıyorlar. Aday adayı olmama neden olan üç neden var. Bu nedenlerin ilki kişisel nedenleri, ikincisi Kocaeli’nin kötü yönetilmesi son olarak ise Türkiye’deki kötü gidişat etkili oldu” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.