Uçakpark Bilim Merkezi’ne başlıyoruz

Uçakpark Bilim Merkezi’ne başlıyoruz

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AKP Çayırova İlçe’nin danışma meclisinde önce film izletti, sonra konuştu. İcraat filminde, “Uçakpark Bilim Merkezi’ne başlıyoruz” anonsu da duyuldu

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, geride kalan 3.5 yılında hiç çekmedi, Şevki Demirci dönemi uçak alımından çektiği kadar. 2021’de, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde iki yılını değerlendirdiği basın toplantısında uçağın zemininde sıkıntı olduğunu, bir takım bilimsel çevrelerce zemin etüdü yapıldığını kaydeden Çiftçi, uçağı unutturmaya çalıştı ancak yol üzerindeki uçak unutulur gibi değildi. Muhalefetin diline, CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı’nın, “Oradan iyi korku filmi platosu olur” şeklinde iğnelemesine maruz kaldı.

 

ÖNCE İCRAAT FİLMİ İZLETİLDİ

 

akp-cayirova-ilce-danisma-41.jpg

 

Başkan Çiftçi’nin AKP Çayırova İlçe Danışma Meclisi’ndeki konuşması öncesi Çayırova Belediyesi’nin biten, başlayan, başlayacak olan projelerine dair kısa film gösterimi gerçekleşti. 3.5 yıl içinde gerek belediye marifeti, gerekse Büyükşehir ve Hükümet/Bakanlıklar desteğiyle 148 hizmet ve eserin tamamlandığı, 13 projenin devam ettiği, 4 yeni projeye başlanmak üzere olduğu, 2 projede ihale aşamasına gelindiği, 3 projenin taslak aşamasında olduğu, 2 projenin de planlara işlendiği kaydedildi. Film izlenirken, “Uçakpark Bilim Merkezi’ne başlıyoruz” anonsu da duyuldu ancak Çiftçi konuşmasında uçağa hiç değinmedi. Başkan  Çiftçi özetle şunları söyledi:

 

“İnsanların en hayırlısı insanlara en faydalı olanıdır. Bizler başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Kocaeli’mizde, Büyükşehir Belediye Başkanımızın önderliğinde hizmet etmeye çalışıyoruz. Sadece birkaç ay sonra yapılacak olan 2023 seçimlerinde için ilçemizde de son derece sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Duyduğunuz güvene layık olmak adına 3.5 senedir hizmet ediyoruz. Bu süreçte başınızı öne eğdirmedim, eğdirmeyeceğim.

 

ÜÇLÜ OLSUN GÜÇLÜ OLSUN DEDİK

 

akp-cayirova-ilce-danisma-40.jpg

 

Vaatlerimizin birçoğunu yerine getirdik. Çalışmalarımız hala devam ediyor. Yaklaşık 20 yıldır ülkemize hizmet ediyoruz. Üçlü olsun, güçlü olsun dedik. Küçük sanayi sitesi inşaatı ihalesi yapıldı, arazisini Cumhurbaşkanımızdan aldık. Yerelde yaptığımız birçok hizmetin ödemesini Büyükşehir’den aldık. Allah razı olsun, ne zaman sıkışsak yanımızda oldu Başkanımız.

 

Rabbim 2023 seçimlerinde en hayırlısını nasip etsin. İnsanların en hayırlısı insanlara en çok faydalı olanıdır diyen, belediyeciliğin en güzel temsilcisi sayın cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vererek 2023 seçimlerini aşacağımıza inanıyorum ve katılımlarınızdan dolayı sizlere gerçekten çok teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.