Uçak uçmuyor. Hastane tabelası yerinde durmuyor!

Uçak uçmuyor. Hastane tabelası yerinde durmuyor!

CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Çayırova İlçe Kongresi’nde uçağa ve hastaneye yine atıfta bulundu. Yıldızlı, “Uçmayan uçak harabe şekilde duruyor. Hastanenin tabelaları taşınıyor, kendisi yok” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi – CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP Çayırova İlçe Örgütü olağanüstü kongresinde çürümeye terk edilen uçak ile yeri değişen ancak bitmek bilmeyen hastaneye yine değindi. Yıldızlı, “Çayırova’nın interneti, hastanesi, yolu yok. Uçmayan milyonluk uçak, kent merkezinde harabe bir şekilde hala duruyor. Çayırova yarım kalmış bir kent. Hastanenin yıllardır tabelaları taşınıyor ama kendisi yok. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bu sıkıntıların hepsi çözülecek” dedi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ ALMALIYIZ

Yıldızlı kongrede yaptığı konuşmada partililerine şöyle seslendi:  “Ekonomi masası geçtiğimiz hafta ilimizdeydi. Genel başkan yardımcımız Faik Öztrak başkanlığında ekonomi reçetesini tüm halkımıza sunduk. Ülkeyi krallarla değil, kurallarla yöneteceğiz dedik. Birçok ziyaret gerçekleştirdik ve çok güzel geri dönümler aldık. Biz Cumhuriyet Halk Partililere ne düşüyor. Dün Sayın Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’den seslendi. Artık bu seslenişten üzerimize düşeni hepimiz almalıyız.

AKŞENER’DEN BEŞ KAT

FAZLA SAHİP ÇIKMALIYIZ

Bizim artık siyasi bir kimliğimiz var. Hayat bizim hayatımız değil. Bizim hayatımız ülkemizi aydınlığa çıkartacak Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Hepimiz buna göre adım almalıyız. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İzmit Belediyesi lansmanında söylediği sözler de bizi çok duygulandırdı. Kendisine bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum. ‘Aileme vasiyetimdir, Sayın Kılıçdaroğlu’na sahip çıkacaksınız’ dedi. Sayın Akşener bunu diyorsa, bizlerin 5 kat daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor.

GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ

Gün birlik günü, gün beraberlik günü. Halkımız, liderlerimiz herkes bu inancı taşırken hepimizin aynı katkı sunması gerekiyor. Önceki dönem Çayırova’da görev yapmış tüm başkanlarıma şükranlarımı sunuyorum. 3 sene beraber çalıştığım Cihan başkanıma ve yönetimine de teşekkür ediyorum.”

ARAÇLARI EVİNE Mİ GÖTÜRECEK

İzmit Belediyesi’nde mecliste çoğunluğu elinde tutan AKP Grubu’nun engellediği araç ihalesine de değinen Yıldızlı şunları kaydetti: “İktidar partisi il başkanına seslenmek istiyorum. İzmit Belediyesi’nin araç alımı ile ilgili istediği bir kredi var. Hala oyalanıyor. Belediye başkanımız Fatma Hanım, bu araçları alıp evine mi götürecek? Daha önce kiralamak yerine satın alınan araçların kredisi Mart ayında bitiyor. Aklı selim olalım, iktidar partisi başkanlarına, meclis üyelerine sesleniyorum. Devleti, milleti zarar ettirmeyin. Siz bu kararı onaylamadıkça devletimiz de, milletimiz de zarar ediyor.

Bu araçlar alındığında belediyeye kalacak, kamunun olacak vatandaşın hizmetinde kullanılacak. Herkese sağduyulu olması çağrısında bulunuyorum.”

İKİ ADAYDAN ORTAK BEKLENTİ

Yıldızlı ilçe başkan adaylarına atfen de, “Bugün aramızda iki kıymetli adayımız var. Genel merkezimizin ve bizim taleplerimiz her iki adayımızdan da aynı. Cumhuriyet Halk Partisi bundan sonraki süreçte hane hane dolaşacak. İktidar yürüyüşümüzü hızlandırmak için herkesin katkısına ihtiyacımız var.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.