Üç Bant’ta Barış Taşdemir şampiyon

Üç Bant’ta Barış Taşdemir şampiyon

Kocaeli Bilardo İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kocaeli 3 Bant İl Şampiyonası, İzmit Magic Bilardo Salonunda oynanan final maçıyla tamamlandı.

Kocaeli 3 Bant İl Şampiyonası’nın 10 günlük serüveni oynanan final maçlarıyla tamamlandı. 140 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Kocaeli 3 Bant İl Şampiyonası Gebze Bölge Bilardo Salonu, Gölcük Reis Bilardo Salonu ve İzmit Merkez’de bulunan İzmit Magic Bilardo Salonunda düzenlendi. İlk tur maçlarının ardından ikinci tura yükselen usta bilardocular şampiyonluk için kıyasıya mücadele verdi. Tüm rakiplerini saf dışı eden Barış Taşdemir ile Dursun Süer final mücadelesinde karşılaştı. Büyük çekişme içinde geçen final maçını kazanan Barış Taşdemir Kocaeli 3 Bant İl Şampiyonası’nın ustası oldu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

İzmit Magic Bilardo Salonunda oynan final mücadelesi sonrasında Dursun Süer’i mağlup eden Barış Taşdemir şampiyonluğu alırken, rakibine mağlup olan Dursun Süer ikinci oldu. Turnuvada Hasan Reis üçüncülüğü ve Kubilay Şahin Dördüncülüğü oldu. 10 günlük serüvenin ardından sonuçlanan turnuvada kısa bir konuşma yapan Kocaeli Bilardo İl Temsilcisi Onur Öğüt” Güzel bir turnuva oldu. 140 sporcunun katılımı ile gerçekleşen bu turnuvada emeği geçen herkesi kutluyorum. Final mücadelesine ev sahipliği yapan İzmit Magic Bilardo Salonu Sahibi Hüseyin Kanpara’ya teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.